четвъртък, 3 януари 2013 г.

Негативните ДНК Кодове на Мазохизма и Садизма


Негативните ДНК Кодове на Мазохизма и Садизма

Не веднъж съм събеседвала с някои от участниците в групата ми във "Фейсбук", както и с "Последователите от ПДА "Божествено Възнесение" за вътрешните скрити слабости в човека, които му пречат да стигне до истинското Разбиране, за да постигне духовното прозрение за Живота в макрокосмичен мащаб. Днес искам да се спра на две основни скрити слабости в негативните ДНК Кодове - комплексите на мазохизма и садизма. 



Във финната ефирна мрежа на Низходящата Октава представлявана от античакрите съществуват два основни и мощни потока - тези на садизма и мазохизма. Мазохизмът е свързан с изражението на страданието, болката и безотговорността към себе си. Садизмът е изражение на наказанието и крайностите съотнесени към другите същества. Мазохизмът и садизма са в една единнна симбиоза помежду си. Мазохизмът е агресия насочената към самия теб, а садизма - към другите около теб.

Как можем да изчистим тези проявления на негативните ДНК Кодове?! За тази цел са необходими три много познати фактора. За да се преодолее и асимилира мазохизмът трябва да започнем да вибрираме на вълната на Божествената Ясна Любов към и в себе си, а за да сторим същото със садизма - трябва да започнем да резонираме на тази честота, но в направление към другите същества. Така стигаме до трите фактора на случването в Живота. Целият процес за остраняването и преодоляването на мазохизма и садизма се базира на Разбирането за Единното Цяло на Сътворението и съществуването на Живота. Процесът на това Разбиране се крие в дълбоките брънки на взаимодействията, взаимоотношенията и взаимозависимостите на цялата необозрима Космична Божествена Необхватност. 

Но за да се стигне до Разбирането ще трябва всеки един от нас да се научи да прозира в Различаването и Разпознаването на всяка една житейска компонента, свързана с мазохизма и садизма. Причинно-следствената връзка на всеобхващата съвъкупност на тези два негативни ДНК Кода се изразява и разкрива чрез обемащия психологическия комплекс на мегаломанията, всъщност тя е главния, водещ негативен ДНК Код, в който са поместени двата комплексни ДНК Подкода на мазохизма и садизма. Какво представлява мегаломанията - тя се явява своего рода ДНК Подкод на...параноята?! 

Мегаломанията (в популярния език се използва терминът грандомания) е патологично състояние, което се разглежда като разрастване на Параноята, проявяващо се чрез крайности. Мегаломанията е известна и като "Лудостта на величията". Мегаломанът, в стремежа си към повече власт и обществен престиж, живее със своите илюзии, мечти и фантазии идентифицирайки се с тях. Неговата завист и егоизъм са подсъзнателни и грижливо прикрити, а чрез своето поведение той се мъчи да внушава човеколюбие и справедливост. Този тип личност, според настроението си, трябва или да бъде "Велик" или да е никой. Индивидът е убеден в своята добронамереност като в противен случай започва да изпитва угризения и чувство за вина. Ако по някакъв начин някой засегне образа му на "добър повелител", дори най-малката забележка би го настроила враждебно и агресивно. По тази причина мегаломанът се стреми да измести или отстрани хората, които се съмняват в него.

С това днес приключвам моята широко изложена обществено малка беседа. А анализите за Матричната Мрежа на въпросните негативни ДНК Кодове изразени чрез действията на мазохизма и садизма ги оставям от тук нататък на вас...Животът е една необятна взаимосвързаност във всички посоки по вертикалата и хоризонталата. Той е случване на нещата в житейската им форма на всички равнища, продиктивани от нашите скрити неразкодирани вътрешни характерови слабости!


Автор: © Н.Т.Н-Селена Суварна Вишудха


Няма коментари:

Публикуване на коментар